Welkom bij de online community van het Urban Living Lab Breda!

Het Urban Living Lab Breda werkt vanuit het idee dat we samen naar een veerkrachtige toekomst kunnen werken. Het draait hierbij om veranderingen en vernieuwingen die er toe doen. Boven alles draait het om de stad, om Breda.

Onze missie is om te werken aan een vitale toekomst voor de stad Breda. Samen zoeken we naar slimme oplossingen voor de complexe uitdagingen.

DOE MEE!

IN HET NIEUWS

Hoe werkt de community?


KWARTIERMAKERS

NIEUW IN DE COMMUNITY


Events
Op de tijdlijn

WELKOM BIJ URBAN LIVING LAB BREDA!

mrt 2020

Welkom bij de online community van het Urban Living Lab Breda, het platform voor toekomstbouwers van de stad. Door samen lerend werken voorkomen we dat het wiel niet steeds opnieuw wordt uitgevonden. Dat wint tijd en inspireert.

Hoe het werkt? Klik op de i rechtsboven aan elke pagina in het snelmenu. Dan start een rondleiding over de pagina. De TIPS pagina geeft veelgestelde vragen met antwoorden en kom je er niet uit? Stuur een chat naar ons Community Management Team.

Maak een energieke start!

  • Met een foto in je profiel word je gezien en beter gehoord. Dus upload meteen een leuke foto.
  • Laat jouw expertise zien. Waar ben jij goed in? Waar ben jij naar op zoek?
  • Urban Living Lab werkt met publieke groepen en dialooggroepen. Meelezen kan altijd, wil je meedoen, meld je dan aan als lid van een een of meerdere groepen. Dan ontvang je de alerts en komen bijdragen ook op jouw tijdlijn.
  • Wil je met je anderen een eigen groep starten? Klik dan op +DEEL en maak een eigen groep.
  • Laat zien dat je gestart bent en plaats je eerste bijdrage. Wat houdt jou bezig? Waar ben je naar op zoek?

Veel plezier en succes met jouw online Urban Living Lab Breda. Tot ziens online en hopelijk ook in onze fysieke omgeving in de Koepel.

Urban Living Lab Breda Kwartiermakers

P.S. Leden van de online community Urban Living Lab Breda bepalen zelf of en hoe ze notificaties willen ontvangen. Klik je profielfoto aan. Ga naar 'Beheer notificaties', om je instellingen aan te passen zoals jij het prettig vindt.

Samen verder na (of met) Corona

Locatie