Wie is wie?

Raimke van den Beemt-Groothuizen

It's not how good you are, it's how good you want to be

 • Breda
 • Ik ben een verbinder. Als zelfstandig animatiefilmmaker, docent Communicatie bij Avans en voorzitter van ondernemersclub Hey MKB Breda. Ontdekken wie je bent, wat je aan elkaar hebt en in beweging komen is mijn doel.

Joep Peeters

Zodra winnen belangrijk wordt, heb je verloren

 • Breda
 • Mijn naam is Joep. Ik ben 19 jaar en ik woon sinds kort in Breda. Ik ben een tweedejaars communicatie student van Avans Hogeschool met een propedeuse op zak. In een groep voeg ik graag mijn positiviteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid toe.

Marcel Kesselring

#dreambigworkhard

  Elke community is anders, elke community heeft zijn eigen dynamiek. Het Urban Living Lab is voor mij en mogelijk voor velen een nieuw soort learning community omdat deze community bestaat uit studenten, bedrijven, overheid en burgers.

Liza Jansen

 • Breda
 • Voor de opleiding communicatie op Avans hogeschool zijn wij voor een project terecht gekomen bij het Urban Living Lab Breda. Het lijkt me enorm leuk me de komende tijd voor deze opkomende organisatie in te mogen zetten.

Stefanie Vermeulen

Celebrating People & Praising Our Planet

  Bij mij draait het hierom; mensen zien en een stem geven die werkelijk wordt gehoord. We willen namelijk allemaal gezien en gehoord worden. Maar dan echt.

Community Manager

Uw gids op de online community!

  Support fungeert als kwartiermaker bij het opstarten van de community, acteert als coach voor het te vormen community team en is sparring partner voor community eigenaren.

Raymond Godding

Als je weet wie je bent, maak je betere keuzes

 • TILBURG
 • Identiteit expert en begeleider van narratieve ontwikkeling in organisaties. ACTIEF OP HET SNIJVLAK VAN ORGANISATIECULTUUR EN COMMUNICATIE. IK ONDERSTEUN ORGANISATIES MET VERHAALKRACHT BIJ HET BETEKENISVOL MAKEN VAN IDENTITEIT EN VISIE.

Nynke de Kam

  Ik ben een enthousiaste en leergierige tweedejaarsstudente Communicatie. Vorig jaar heb ik mijn propedeuse behaald. Ik heb een grote interesse in verschillende talen en culturen en ik vind het leuk om teksten te schrijven.