Wie is wie?

Marcel Kesselring

#dreambigworkhard

  Elke community is anders, elke community heeft zijn eigen dynamiek. Het Urban Living Lab is voor mij en mogelijk voor velen een nieuw soort learning community omdat deze community bestaat uit studenten, bedrijven, overheid en burgers.

henk schol

Met mekaar speel je 't klaar

 • Breda
 • Kom er steeds meer achter dat het even lastig als kansrijk is om de mensen uit de straat zelf te laten bepalen hoe ze leefbaarheid en alles daaromheen willen handhaven of verbeteren. Logisch toch: zij zíín die straat!, of die buurt of die wijk.

Ger Pepels

'Read for difference' to cross boundaries

  interesse in onderwijs - innovatie, met centraal: leren (denken) vanuit de student; democratisering/zeggenschap/eigenaarschap als drivers; woon samen, 3 studerende zonen, voel me schaker, wandel graag

Community Manager

Uw gids op de online community!

  Support fungeert als kwartiermaker bij het opstarten van de community, acteert als coach voor het te vormen community team en is sparring partner voor community eigenaren.

Stefanie Vermeulen

Celebrating People & Praising Our Planet

  Bij mij draait het hierom; mensen zien en een stem geven die werkelijk wordt gehoord. We willen namelijk allemaal gezien en gehoord worden. Maar dan echt.

Winkwaves

It's more than a tool, it's a mindset

 • Den Haag
 • Winkwaves ontwikkelt seriously social enterprise software voor intranetten en communities.

Tijn Koenen

 • Breda
 • Beschikbaar per 1 oktober voor een junior functie binnen het ruimtelijk domein!
  BSc Built environment: Ruimtelijke ordening en planologie - Breda University of applied sciences!

Raymond Sparreboom

De natuur geeft nooit op en wij zijn ook de natuur!

  Ik ben een enthousiaste disruptor. Status quo? Dat is voor mij slechts een tijdelijke toestand. Mijn grote passie is sociale innovatie en ik zoek daarbinnen voortdurend naar de juiste interactie tussen ‘systeemwereld’ en ‘leefwereld’