Wie is wie?

henk schol

Met mekaar speel je 't klaar

 • Breda
 • Kom er steeds meer achter dat het even lastig als kansrijk is om de mensen uit de straat zelf te laten bepalen hoe ze leefbaarheid en alles daaromheen willen handhaven of verbeteren. Logisch toch: zij zíín die straat!, of die buurt of die wijk.

Community Manager

Uw gids op de online community!

  Support fungeert als kwartiermaker bij het opstarten van de community, acteert als coach voor het te vormen community team en is sparring partner voor community eigenaren.

Winkwaves

It's more than a tool, it's a mindset

 • Den Haag
 • Winkwaves ontwikkelt seriously social enterprise software voor intranetten en communities.

Niels van Holst

 • Breda
 • Hi, ik ben Niels. 19 jaar oud. Woon in Philippine (Zeeland). Ik studeer Communication & Multimedia Design op Avans Hogeschool in Breda. Ik zit ook op kamer in Breda

Toine van Laere

Gebruik nooit een standaard vraag

 • Breda
 • Student Ruimtelijke ordening in Breda, op zoek naar maatschappelijke vraagstukken die mensen mogelijk bij elkaar kunnen brengen.

Marcel Kesselring

#dreambigworkhard

  Elke community is anders, elke community heeft zijn eigen dynamiek. Het Urban Living Lab is voor mij en mogelijk voor velen een nieuw soort learning community omdat deze community bestaat uit studenten, bedrijven, overheid en burgers.

Stefanie Vermeulen

Celebrating People & Praising Our Planet

  Bij mij draait het hierom; mensen zien en een stem geven die werkelijk wordt gehoord. We willen namelijk allemaal gezien en gehoord worden. Maar dan echt.

Tijs Geluk

  Student Transformative social innovation

Ger Pepels

'Read for difference' to cross boundaries

  interesse in onderwijs - innovatie, met centraal: leren (denken) vanuit de student; democratisering/zeggenschap/eigenaarschap als drivers; woon samen, 3 studerende zonen, voel me schaker, wandel graag

Raymond Sparreboom

De natuur geeft nooit op en wij zijn ook de natuur!

  Ik ben een enthousiaste disruptor. Status quo? Dat is voor mij slechts een tijdelijke toestand. Mijn grote passie is sociale innovatie en ik zoek daarbinnen voortdurend naar de juiste interactie tussen ‘systeemwereld’ en ‘leefwereld’