• 1 okt
  • 15:30-17:30

4e CDKM Breda Onderwijs Café

Overig
  • 64

Urban Living Lab Breda is partner van City Deal Kennismaken Breda


Beste relatie,

Al voor de zomer hadden we gehoopt elkaar te ontmoeten. Onze levens lopen door corona nu anders en we houden afstand van elkaar. Maar hoe zorgen we met elkaar dat we die afstand op een gezonde manier overbruggen? Dat is best een uitdaging voor een programma dat juist gaat over veel en duurzaam samenwerken én samen doen. Over kennis(sen)maken, kennis delen en borgen. Ook wij gaan dit nu online doen. Doe je mee?

Dit wil je niet missen...
We nodigen je graag uit voor het 4e City Deal Kennis Maken Breda Onderwijs Café op donderdag 1 oktober 2020. We komen online samen via Teams om een aantal initiatieven een virtueel podium te geven. Zo komt Michael Echteld met een gaaf project waarvoor hij samenwerking zoekt. Karin van Tilburg vertelt wat CDKM voor het Sportleerbedrijf Breda tot nu toe heeft betekend en @raymondsparreboom praat ons bij over de vorderingen van het Urban Living Lab Breda en de achtbaan waarin ze terecht zijn gekomen. En Paul Alberts van Sprint wil, samen met de landelijke Atletiekvereniging, heel graag samenwerken met het onderwijs voor de NK Atletiek 2021 in Breda.

Kortom, ervaringen en kansen, daar gaan we het over hebben. Mogen we rekenen op je aanwezigheid? Want juist nu geldt dat samenwerken loont en daar hebben we elkaar hard voor nodig!

Tijdschema programma
15:30 - 15:40 Virtuele inloop
15:40 - 15:50 Opening
15:50 - 17:10 1e - 4e Pitch
17:10 - 17:30 Eventuele uitloop

Zet 1 oktober alvast in je agenda! Graag ontvangen we je aanmelding voor 15 september.

We heten je van harte welkom!

AANMELDEN


Met vriendelijke groet,

namens het organisatieteam:
@marceldeheer (Gemeente Breda)
@marjoleinrojo (CDKM)
@nielsdebeer (Avans)


Meer informatie over City Deal Kennis Maken?
City Deal Kennis Maken is een landelijke regeling. Op dit moment doen 19 steden mee aan de regeling. Meer informatie over City Deal Kennis Maken vind je op agendastad.nl.

Wil je een reactie geven? Meld je dan eerst aan