• 5 nov
  • 13:00-17:00
Kennisbank Living Labs

SAVE THE DATE: WONDER NETWERKBIJEENKOMST

Urban Living Lab Breda·Bijeenkomst
  • 147

WONDER (Wij zijn boundary crossende ONDERzoekers) is een startend netwerk dat bestaat uit, boundary crossende onderzoekers. Op dit moment zijn er ongeveer 60 verwonderaars aangesloten van 5 verschillende mbo-instellingen, 13 hbo-instellingen, 4 universiteiten en 2 zzp(-collectieven).

WONDER is een netwerk met professionals die intensief aan het werk zijn met InnovatieWerkPlaatsen, Social Labs, Zorg Innovatie Centra, Lerende Innovatie Netwerken, Living Labs, Hybride leeromgevingen e.d. Ze doen hier onderzoek naar in de eigen praktijk, in projecten, in promotieonderzoek. Het zijn ‘boundary crossers’ pur sang.

Donderdagmiddag 5 november is het WONDER Netwerk te gast bij het Urban Living Lab Breda. Deze netwerkbijeenkomst is voor leden van het netwerk. Zet dus alvast in je agenda!

Ter voorbereiding op deze netwerkbijeenkomst waren wij als opstartend netwerk Wonder de opdrachtgever voor een project van studenten (tweedejaars) van de opleiding Communicatie van Avans. Nieuwsgierig wat ze ervan hebben gemaakt? Hier is de video!

Meer informatie over deze bijeenkomst volgt in september.

Maria Custers
Aimée Hoeve
Jantje Timmerman
Ilya Zitter
Marcel Kesselring

Wil je een reactie geven? Meld je dan eerst aan